If Skadeförsäkring AB vinnare av Signumpriset 2024

Signumpriset uppmärksammar varje år det nordiska företag som utmärker sig i sitt långsiktiga arbete med att vårda sitt varumärke. I år tilldelades det prestigefyllda priset If. Signumpriset är instiftat av Groth & Co och delades i år ut för 29:e gången.

Årets vinnare av Signumpriset är ett lysande exempel på hur man bygger och vårdar ett starkt varumärke över tid. Insikt om varumärkets värdeskapande, omsorg om dess fundament och konsekvens i utförandet i alla led bäddar för långsiktigt framgångsrik affärsverksamhet och effektivitet.

Årets Signumprisvinnare verkar i en bransch som de flesta hoppas slippa tänka på och är med sina över 3,9 miljoner kunder det största sakförsäkringsbolaget i Norden sedan mer än 20 år. Med löfte att finnas vid kundernas sida när det behövs som mest vill man upplevas som det mest omtänksamma försäkringsbolaget och ge människor tillförsikt idag att forma sin framtid.

Vinnare av Signumpriset 2024 är If Skadeförsäkring AB!

Årets övriga nominerade:

Förutom If Skadeförsäkring AB var även Axfood, SBAB, SOS International och Stockholms Stadsmission nominerade till Signumpriset 2024.

Vi på Groth & Co vill rikta ett varmt grattis till If Skadeförsäkringar!