Prof. Jan Rosén blir ny ordförande

Ny ordförande i juryn för Signumpriset är professor Jan Rosén. Jan har arbetat som ledamot i juryn sedan varumärkespriset instiftades 1995.

-Det var mycket roligt att bli tillfrågad om att ta över ordförandeposten i juryn för Signumpriset och jag svarade ja direkt! Signumpriset har växt till ett betydande monument över god varumärkeshantering i Sverige. Det ska bli både spännande och trevligt att fortsätta arbetet i juryn, ett givande och viktigt uppdrag, säger Jan Rosén.

-Vi är mycket glada över beskedet att prof. Jan Rosén är beredd att efterträda Ulf Bernitz som ordförande i juryn för Signumpriset.  Det är svårt att tänka sig en bättre person i denna roll. Jan har varit med i juryn sedan starten och han har dessutom en akademisk tyngd som i högsta grad är relevant och värdefull för juryns arbete och Signumpriset i sig, säger Mats Lundberg, VD, Groth & Co.

Som tidigare meddelats gick förre ordföranden Ulf Bernitz bort i somras. Vi vill varmt tacka Ulf för hans fina och engagerade arbete som ordförande under alla dessa år.